Irodalmi Szalon

Amatőr írók és irodalomkedvelők összejövetele, ahol versekről, irodalomról és az életről beszélgetünk. Vezetője Farkas Évi színművésznő.

2014-ben kezdtük el összefogni Farkas Évi vezetésével Gyálon és a környező településeken élő, író és irodalmat kedvelő személyeket. Eleinte csak ritkán jöttünk össze, de a jó hangulatú találkozásokat mindenki úgy gondolta, hogy rendszeressé kéne tenni. Így jött az ötlet, hogy legyen minden hónapban egy este, amikor találkozhatnak egymással az írók és az érdeklődők, és megoszthatják legújabb verseiket, vagy műveiket egymással.

2015 szeptemberében vette fel az Irodalmi Szalon nevet. Tagjai közül sokan a könyvtár korábbi vers-és prózaíró pályázatainak résztvevői, vagy nyertesei, valamint minden alkalommal jönnek új érdeklődők, akik hallomásból, vagy a Gyáli Mi Újságból és a weboldalunkról olvasva a hirdetésünket, szeretnék megmutatni alkotásaikat és megismerni a többieket. 2016 decemberétől az Irodalmi Szalon önálló facebook oldalon is elérhető, melyen olvashatóak az írók művei.

A következő alkalom március 12-én, csütörtökön 18 órakor lesz.    ELMARAD!!!

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

https://www.facebook.com/irodalmiszalongyal/

A Látogató az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár rendezvényein való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy a Könyvtár kép- és hangfelvételt készítsen róla, valamint kiskorú gyermekéről, és azt esetlegesen tudósítás, illetve tájékoztatás céljából felhasználhassa.