Tanfolyamaink

 
IDE KATTINTSON A TANFOLYAM BEOSZTÁSI TÁBLÁZATHOZ
Tappancs torna
 
3 és Táncklub

A nagy múltú Lehel Társastáncklub egykori "B" osztályos versenytáncosa, Móri Márta, aki Budapesten végzett tánctanárként, létrehozta a 3és Táncklubot Gyálon, több korosztálynak megfelelő csoporttal, az óvodásoktól az iskolás és középiskolásokig. A 3és Táncklubban a következő táncműfajokat lehet alap és magasabb szinten elsajátítani az évek során: gyermektánc és jazz-balett-, latin-, show-, modern-, musical-, divat-, standard táncok. Az évente szeptember elején induló foglalkozásokon a tanítványok tehát elsajátítják a korosztályukhoz illő, sokszor általuk választott zenékre készített koreográfiákat, melyek összhangban vannak a zene üzenetével, és ezeket elő is adják a júniusban rendezett vizsgabálokon, szülők és meghívott vendégek előtt. De ezen kívül is van fellépési lehetőségük, hiszen a 3és Táncklub csoportjai láthatók a város kulturális rendezvényein, óvodai rendezvényeken. A nagyobb korosztály tagjai képviseltetik magukat megmérettetésben, és így már számos szép helyezést értek el. A 3és Táncklub tehát műfaji sokoldalúságot nyújt, nem művészképző, de fogékonnyá és nyitottá tesz művészi értékek, zene, tánc befogadására és értékrend kialakítására. A tagok képessé válnak "aktívan"  részt venni tánctudásukkal bálokon, esküvői rendezvényen. A 3és Táncklubba való belépésnek nincs előképzettséghez kötött és semmi egyéb feltétele. Nem feltétel a "szuper hajlékonyság" elérése. Testi adottságoktól függetlenül lehet jelentkezni. De a legfontosabb, hogy itt "TÁNCOSSÁ" válhat minden lány és fiú! Szeretettel fogadják a régi és új tagokat! Iskolás csoport: szombat: 09:15-10:00-ig, kisiskolás csoport: szombat: 10:00-10:45-ig, óvodás csoport: szombat: 11:00-11:45-ig.

Jelentkezés és információ folyamatosan: Móri Márta táncpedagógusnál 70/536-7924.


Pörög a Gyáli Szoknya
 A Pörög a Gyáli Szoknya Egyesület több mint 10 éve kezdte meg működését. Célja: a néptánc és népzenei értékek felkutatása, megőrzése, a népi hagyományok minél szélesebb körben való megismertetése, táncházak, táncszínházak szervezése. Élő nemzetiségek hagyományainak őrzése, a nemzetek közötti kapcsolatok ápolása.
Az egyesület a néptánc és néphagyományok tisztelőinek, szeretőinek fórumává kíván válni. Fontos, hogy a zene, a tánc és a kézművesség mindannyiunk közös nyelveként működjön.
Az egyesület táncpedagógusa, művészeti vezetője: Velner Klára.
Az egyesület elnöke: Kalmárné Mogyorósi Andrea.

Évente több felkérésük van:  Budapesten, a kistérség és Magyarország különböző településein, rendezvényein lépnek fel. 2018. január hónaptól a gyermekcsoport is megkezdte működését.
Minden évben tavasszal a néptánc iránt érdeklődök nagy megelégedésére táncszínház jellegű néptánc gálát tartanak az újonnan tanult koreográfiák bemutatására, ahol közel 100 fő fellépő táncos, és 200-250 fő vendég van jelen.
Angol foglalkozás óvodásoknak
 
Jazz-Balett
 
Jamland
 

Jóga