Színházterem

Terem méretei:
15 m hosszú, 10 m széles
150m2

Színpad mérete:
6m hosszú, 10m széles
40 m2 + járás
Játéktér kb 5m*8m

Befogadó képesség:
Székesen 200 fő (helyjegyes)
Páholy: 30 fő + 11 pótszék (helyjegyes)
Állva 300 fő
Asztalos-székes (max. 70 fő) ideális kb 65 fő, 1 asztalnál 6 fő ül az asztal két oldalán.

Bérleti díj: árajánlat kéréssel forduljon kollégáinkhoz (06-29-541-641 ill 06-29-541-640) vagy írjon a szervezes@gyalikozhaz.hu e-mail címre.


Non profit rendezvények esetében a terem használat díja:
a földszinti színházterem használata esetén (páholy nélkül) 40 000 Ft/óra. 
A teljes színháztermi használat esetén, páhollyal 48 000 Ft/óra, a teljes térhasználatra vetítve (technikai beállás, produkciós idő, bontás), hang-, és fénytechnika, illetve csatolt szolgáltatások nélkül.
Ebben az esetben a bérlő gondoskodik a rendezvény kísérésről, a jegyek szedéséről és a ruhatári szolgáltatásról is. Az intézmény biztosítja a ruhatári fogasokat, de személyzetet nem. 

Teljes színházterem, beleértve a páholy használatot is, technikával és csatolt szolgáltatásokkal (ruhatár, technikusi készenléti idő, jegyszedés és épületen belüli rendezvénykísérés) 55 000 Ft/óra. 
Az egyedi esetekben igazgatói jóváhagyás szükséges.

Profitorientált rendezvények esetén  a terem bérleti díja: a földszinti színházterem használata esetén (páholy nélkül) 100 000 Ft/óra. 
A teljes színháztermi használat esetén, páhollyal 110 000 Ft/óra, a teljes térhasználatra vetítve (technikai beállás, produkciós idő, bontás), hang-, és fénytechnika, illetve csatolt szolgáltatások nélkül. Ebben az esetben a bérlő gondoskodik a rendezvény kísérésről, a jegyek szedéséről és a ruhatári szolgáltatásról is. Az intézmény biztosítja a ruhatári fogasokat, de személyzetet nem. 

Teljes színházterem, beleértve a páholy használatot is, technikával és csatolt szolgáltatásokkal (ruhatár, technikusi készenléti idő, jegyszedés és épületen belüli rendezvénykísérés) 180 000 Ft/óra. 

A vasárnapi igények esetén a terembérlés minden esetben, minden teremnél  feláras, llistaár + 60 százalék. 

A terembérleti díjak áfa mentesek, minden esetben szerződés köteles!
A termek bérlése szükség esetén az asztalokat és székeket magában foglalja, de más technikai eszközöket nem. A bérlőnek minden esetben be kell tartania az épület üzemeltetésre vonatkozó előírásokat, házirendet. A terembe étel-ital fogyasztása nem engedélyezett. Amennyiben a bérlő nem tarja be a teremhasználatra vonatkozó szabályokat, minden felelősség, beleértve az anyagi kártérítés felelősséget is a bérlőt terheli, beleértve a NAV, NÉBIH és más hatósági ellenőrzések során kiszabott bírságot is. A bérleti megállapodás kaukció kikötését is tartalmazhatja.