Állásajánlatok

     

Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár takarító munkakörbe munkatársat keres, 4-6-8 órás munkakörben.
A munkavégzés helye: 2360 Gyál, Kőrösi út 118-120.

A munkakörbe tartozó feladatok: Takarítási feladatok ellátása az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban. A termek, kiszolgáló helyiségek, irodahelyiségek mellékhelyiségek szakszerű takarítása, ápolása, a helyiségek funkciójától és padlóburkolatától függő tisztítási módszer alkalmazása, minőségi takarítása, és az épületek közvetlen környezetének tisztítása, hóeltakarítás, síkosságmentesítés.
Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.
Alkalmazási feltételek: Elvégzett és bizonyítvánnyal igazolt alapfokú (8 osztály) végzettség, takarítás - legalább 1 év szakmai tapasztalat, büntetlen előélet, jó pszichés és fizikai állapot
Előnyt jelent: közösségi intézményben végzett takarítói, rendezvénykísérési tapasztalat, problémamegoldó képesség, igényesség munkájával és környezetével kapcsolatban, precizitás, pontosság.

Jelentkezni az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban lehet önéletrajz leadásával hétfő-péntek 8-19 óra között.
A munkahely az elbírálást követően azonnal betölthető.