Gyertyagyújtás Gyálon

December 2-án, vasárnap 18.00 órakor Gyál Város adventi koszorújának első gyertyagyújtása a Református templomban, a Márványos Együttes műsorával.
A közönséget egy időutazásra invitáljuk, ezáltal tartalmas kikapcsolódást nyújtunk a minőségi zene kedvelőinek. Muzsikánk a szerelem, a boldogság, a remény és jókedv életérzéseit közvetíti.
Műsorunkban a magyar népzene gyöngyszemei virtuóz tárogató-, klarinét- és tamburaszólókkal díszítve, pezsgő cimbalomkísérettel szólalnak meg.

December 9-én, vasárnap 9.30 órakor Gyál Város adventi koszorújának második gyertyagyújtása a Katolikus templomban, a gyáli óvodások műsorával.

December 16-án, vasárnap 17.00 órakor Gyál Város adventi koszorújának harmadik gyertyagyújtása a Közösségi Házban, a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola adventi gálakoncertjének keretében.
Advent harmadik hétvégéjén a hagyományokhoz híven, a gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola ünnepi hangversenyt ad az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár Színháztermében.

December 23-án, vasárnap 17.00 órakor Gyál Város adventi koszorújának negyedik gyertyagyújtása a Közösségi Házban, a Gyál Városi Fúvószenekar karácsonyi gálakoncertjének keretében. A koncert az Adventi programsorozat ünnepélyes záróeseménye.