Bükki Füvesember: Szabó Gyuri bácsi előadása

   

A bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi előadása:

Gyógynövényekkel az egészségért
 

A népgyógyászat ma is működő, élő jelenség, mindnyájunk tapasztalata tartja életben, teszi gazdagabbá. Bár az orvostudomány ma csodákra képes, mégsem szabad elfelejtenünk azt a gyógyító tudást, amit évszázadok alatt halmozott fel az emberiség.

A népgyógyászat és Gyuri bácsi neve elválaszthatatlanul összeforrott a mai magyar köztudatban. Mindkettő nagy jelentőséggel bír az egészség megőrzésében, a betegségek gyorsabb leküzdésében.

Gyuri bácsi jelenleg az egyik legismertebb képviselője a mai modern népgyógyászatnak és a gyógynövényes gyógyításnak. Tudását gyermekkorában a nagymamájától kapott ismeretek alapozták meg, a családi legendát gyakran emlegeti előadásaiban.

bükki füvesember több évtizede azon munkálkodik, hogy munkájával, tudása legjavával segítse azokat az embereket, akik nyitottak és kíváncsiak a kiegészítő gyógymódok iránt. Népnevelő, felvilágosító tevékenységét számos kitüntetéssel ismerték el több fontos fórumon.

A Cukorbetegek Egyesülete is bekapcsolódik a programba, az előadás előtt, 13 órától ingyenesen vérnyomás, vércukorszint mérésre lesz lehetőség Közösségi Házunkban.

Időpont: 2019.09.27. 15 óra.
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a szervezes@gyalikozhaz.hu e-mail címen vagy a 06-29-541-641-es telefonszámon lehet.