Patchwork kiállítás

Foltvarró Kör - kiállítás

2016 óta működik egy kis közösség Gyálon, akik a varrogatás egy formáját tekintik hobbijuknak, és ez a foltvarrás (patchwork).
A csoport neve: Gyáli Foltvirágok Foltvarró Kör. Foglalkozásaikat kéthetente, keddenként délelőtt 9 és 13 óra között tartják a Közösségi Házban.
A város életében, a városi rendezvényeken lelkesen vesznek részt: a gyereknapokon és az adventi programokon is örömmel mutatják meg a foltvarrás apró rejtelmeit.
Az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár aktívan támogatja a csoport munkáját. A működésük alatt már több kiállítást is szerveztek, amelyeknek nagy sikere volt a városban. A csoport tagjai nemcsak a foltvarrás alkalmával találkoznak. Kirándulásokat szerveznek, külföldi patchwork kiállításokon vesznek részt, illetve a Magyar Foltvarró Céh által, valamint más alkotó csoportok szervezésében rendezett kiállításokra és tanfolyamokra látogatnak el. Most lehetőséget kaptak az első önálló kiállításuk megszervezésére az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban, amelynek örömmel tesznek eleget.

Megnyitó: 2019. október 18., péntek 17 óra
A kiállítást megnyitja Nagy Gyöngyi képviselő asszony
Fellépnek: Zabán László, zeneiskola ig. – citera, Fehér Péter Pál – citera, Galambos Kata – fuvola, Fiák Lilla – fuvola / Hagyó Lilla Dora – vers
A kiállítás képe: https://www.facebook.com/williams.televizio/videos/2498026570274879/

A tombolán a főnyeremény egy gyerektakaró lesz.
A kiállítás a Téli tárlatig (december 3.) látogatható.