Városi egészség- és sportnap

 

 

   

Városunk lakói eddig is aktívak voltak, ha az egészségmegőrzésre, vagy az aktív sportolásra gondolunk, számos egyesület és civil szerveződés segíti az egészséges életmód  megőrzését. Az eddigi lehetőségeken túl, szeptember 28-ától 9-16 óra között már nemcsak szervezeti formái lesznek Gyálon a sportnak és az egészségnek, hanem 21. századi körülmények között – ezen napon kerül átadásra a város új közösségi értéke a modern sportkomplexum – lehet adózni a testkultúrának. A nyilvános és ünnepélyes átadó ceremóniára, a város valamennyi lakóját invitálva, egy tartalmas, mozgalmas  és ingyenes sport- és egészségnap keretében kerül sor.

A reggel 9 órakor kezdődő programon a város vendége lesz – így Önök is megismerkedhetnek – a vízilabdalegenda Dr. Kemény Dénes mesteredzővel, a szókimondó Dr. Zacher Gábor toxikológussal, a Magyar Sportegyetem mestertanárával Földesiné Dr. Szabó Gyöngyivel és a tizennégyszeres magyar tájfutó bajnokkal Monspart Saroltával.

A közönséget a nap végén a mindig sportos és népszerű Katus Attila fogja megtornáztatni. A programok mellett izgalmas tájfutóversenyre, Eisberg labdarúgókupára és street ball bajnokságra is benevezhetnek az érdeklődők. A csarnokban láthatnak és ingyenesen bekapcsolódhatnak különféle sportprogramokba, lesz kézilabda, birkózás, ökölvívás, asztalitenisz, sakk, falmászás, safe bike, ezen túl pedig számos sporteszközt kipróbálhatnak a Decathlon közreműködésével.

Bemutatkoznak és különféle szűrővizsgálatokat szerveznek ezen a napon a gyáli sport, egészség-, és mozgáskulturális egyesületek a Cukorbetegek Egyesülete, a Gyáli Tűzmadarak Mazsorette Csoport, a gyáli Kézilabda Egyesület. Több ingyenes szakorvosi szűrővizsgálatot és konzultációt is igénybe vehetnek. Lesz egészséges ételbemutató, salátakóstoló és még számos más egészségmegőrzéssel és sporttal kapcsolatos meglepetés. A programra kilátogatók első alkalommal fedezhetik fel az új sportcsarnok minden zegét- zugát, így lesz a csarnok mindenki közös öröme.

 STREET BALL

Versenykiírás ITT TÖLTHETŐ LE!

Street ball regisztárció: szervezes@gyalikozhaz.hu (Nevezési lap itt)