Zorán koncert

     

TISZTELT VENDÉGEINK! ZORÁN GYÁLI KONCERTJÉRE MINDEN JEGY ELKELT!
KÖSZÖNJÜK A KIEMELT ÉRDEKLŐDÉT!
KÉRJÜK KÖVESSE FIGYELEMMEL A TÖBBI, ÁLTALUNK KÍNÁLT PRODUKCIÓT: A MUZSIKA HANGJÁT, AZ ABIGÉL TITKAIT, A KIS HERCEG!
KÖSZÖNETTEL A KÖZHÁZCSAPAT!

 
A beatkorszak hajnalán, 1960-ban öccsével, Dusánnal megalapítja a Zenith együttest, amely nevét nem sokkal később Metróra változtatja. A hetvenes évek elején a Metro több átalakuláson és stílusváltáson megy keresztül, majd 1972-ben feloszlik.
1976 nyarán következik be a fordulat Zorán pályafutásában: ekkor kezd el közösen dolgozni Presser Gáborral, munkakapcsolatuk és barátságuk azóta is töretlen.
Először egy kislemez jelenik meg, majd 1977 tavaszán a revelációerővel ható első nagylemez. Zorán neve azóta egyet jelent a legmagasabb színvonallal, a „felnőtteknek„ szóló nemes, intellektuális rockzenével, a „háromperces” dalokat átlényegítő gondolat- és képgazdagsággal.
A 80-as években Zorán zenei producerként, valamint a Calypso Rádió műsorvezetőjeként is dolgozik.
A 90-es évek közepétől töretlenül jelennek meg az újabb és újabb Zorán-CD-k, valamint évi rendszerességgel követik egymást a koncertek a BS-ben, majd annak leégése után az Erkel Színházban. Rendszeressé válnak a tavaszi és őszi országos turnék is: Zorán szinte az ország minden városában megfordul, sok helyütt évente-kétévente visszatérő vendég. A koncerteken hol nagyobb zenekarral, hol kamarafelállásban játszik – de mindig pótszékes telt házak előtt.
Zorán 2006-ban két nagy elismerésben is részesül: március 15-én Kossuth-díjjal tüntetik ki, december 8-án pedig átveheti a Prima Primissima díjat.

Időpont: 2019.december 19., csütörtök, 19.00

Koncertbelépő:
Prémium: 8500 Ft
Standa: 7500 Ft
Kedvezményes: 4900 Ft

JEGY.HU - ZORÁN