Bundás Barát Állatvédő Egyesület

BUNDÁS BARÁT ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET AZ ÁLLATOKÉRT ÉS AZ ÁLLATBARÁT EMBEREKÉRT.

Kedves Állatbarátok!

2014 tavaszán 17 fő összefogásával hivatalosan is megalakult a Bundás Barát Állatvédő Egyesület! Erőinket egyesítve segítséget szeretnénk nyújtani a rászoruló állatoknak, állatbarát embereknek. Működési területünk Gyál és környéke, tagjaink, önkénteseink Budapest és környékéről fogtak össze az állatokért és nehéz körülmények között élő háziállatokat tartó emberekért.

Állatokat sajnos befogadni nem tudunk, de oltásokkal, ivartalanítási és Chipbeültetési költségek átvállalásával, életmentő beavatkozások finanszírozásával, tárgyi adományokkal, valamint állatbarát, de szegény sorsú emberek támogatásával úgy érezzük, nagyon sokat segíthetünk a rászoruló állatoknak. Vállaljuk, nehéz körülmények között élő, szociálisan rászoruló személyek, családok állatainak tartásának segítését, állattartásukkal összefüggő nehéz helyzetük javítását. Amennyiben szükséges segítünk a megfelelő állattartási környezet kialakításában.

Céljaink között szerepel, hogy azon háziállatok, akiknek életkörülménye anélkül változtatható, hogy kobzásra vagy lemondatásra kerüljön, gazdájánál maradhasson. Többek között vállaljuk óvodákban, általános iskolákban, középiskolákban, a gyerekek szellemi érettségének megfelelően ismeretterjesztő előadások tartását, az állatok védelméről, és kíméletéről, a felelős, és tudatos állattartás módjáról, és szabályairól. Természetesen mindez csak támogatók segítségével érhetjük el.

Kérjük, kövessétek figyelemmel munkánkat, és ha úgy érzitek, szeretnétek és tudtok segíteni, tegyétek meg, hogy még több állat, állatbarát ember lehetőséget kapjon egy szebb életre. Ha szeretnél többet megtudni rólunk, látogass el honlapunkra: www.bundasbarat.hu és kövess minket közösségi oldalainkon:
Facebook - Bundás Barát Állatvédő Egyesület
Instagram - bundasbarat_animalrescue
Telefonszámunk: +3670-205-6552
Email: bundasbarat@gmail.com