Magyar Elektronikus Könyvtár

     
Közművelődés másképp:

Az Arany János Közösségi Ház Önöknek, gyáliaknak köszönhetően sikeres évet zárt 2019-ben. Az éves látogatószám 113 836 fő volt. A Közösségi Ház által szervezett és kísért programszám meghaladta az 3205, ami napi 8,8 eseményt jelent. A honlap és a Facebook felületek látogatottsága nőtt, az elért olvasók száma havi 25 ezer fő volt, a rendszeres bejegyzésolvasók száma elérte a havi 16 ezer főt. Az egészségügyi veszélyhelyzet és a Kormányzati intézkedések a közművelődés számára is új helyzetet teremtett. Mivel személyesen nem találkozhatunk, a munkatársaimmal kihasználva a virtuális felületek adottságait és az Önök nyitottságát, minden nap megosztunk Önökkel egy ön-, és közművelődésre, oktatásra, képzésre, fejlesztésre alkalmas hírt, információt, lehetőséget, tartalmat, interaktív játékot. Képzeljék el hogy a Közösségi Házban vannak és ott művelődnek, tanulnak, szórakoznak az önök és a most szűkebb környezetük örömére. Mi most is Önökkel vagyunk.

A Közházcsapat nevében  - Bretus Imre igazgató
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Magyar Elektronikus Könyvtár
 
Közel 20 ezer e-könyv érhető el a Magyar Elektronikus Könyvtár felületén. Jó keresgélést!
 
A lista szerző és azon belül a főcím szerint rendezve sorolja fel a dokumentumokat. (Elöl a szerző nélküli művek vannak.) A lista százasával lapozható, illetve szűkíthető is az első szerző nevének kezdőbetűje szerint, és ha valamelyik tételre kattintunk, akkor a borítólapok is végiglapozhatók (az adott százas csoporton belül) az alsó nyilakkal.
 
JavaScriptet nem támogató böngészők esetében az URL címre kell kattintani, de ekkor csak sorszám szerint fog menni a lapozás.