Közművelődés másképp: Koncertélmény otthon

     

Közművelődés másképp: Koncertélmény otthon!

Az Arany János Közösségi Ház Önöknek, gyáliaknak köszönhetően sikeres évet zárt 2019-ben. Az éves látogatószám 113 836 fő volt. A Közösségi Ház által szervezett és kísért programszám meghaladta az 3205, ami napi 8,8 eseményt jelent. A honlap és a Facebook felületek látogatottsága nőtt, az elért olvasók száma havi 25 ezer fő volt, a rendszeres bejegyzésolvasók száma elérte a havi 16 ezer főt. Az egészségügyi veszélyhelyzet és a Kormányzati intézkedések a közművelődés számára is új helyzetet teremtett. Mivel személyesen nem találkozhatunk, a munkatársaimmal kihasználva a virtuális felületek adottságait és az Önök nyitottságát, minden nap megosztunk Önökkel egy ön-, és közművelődésre, oktatásra, képzésre, fejlesztésre alkalmas hírt, információt, lehetőséget, tartalmat, interaktív játékot. Képzeljék el hogy a Közösségi Házban vannak és ott művelődnek, tanulnak, szórakoznak az önök és a most szűkebb környezetük örömére. Mi most is Önökkel vagyunk.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Március 14-én ünnepelte megnyitásának 15. évfordulóját a Müpa. A jubileumra számos programmal készültek, azonban a járvány miatt az előadásokat nem tartják meg. A rendkívüli helyzetre való tekintettel azonban megnyitotta médiatárát, ahol regisztráció nélkül is elérhető több mint 100 koncert, előadás és irodalmi est HD-minőségű felvétele. Többet között megtekinthetik a Punnany Massif koncertjét, Gyenyisz Macujev és a Nemzeti Filharmonikusok koncertjét vagy akár A hattyúk tavát a Szegedi Kortárs Balett előadásában.

Kellemes böngészést kívánunk!

https://www.mupa.hu/media/video