Csináld magad facebook csoport - Minden ami otthon

     

Csináld magad (facebook) csoport – minden, ami otthon!

Az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár ezt a zárt csoportot azért hozta létre, hogy a Gyálon élő emberek megoszthassák egymással az otthoni környezetükben alkalmazott ötleteiket, egyedi megoldásaikat.

Az interneten több ilyen fórum is létezik már, jelen csoport az Önök részvételével mégis különbözhet tőlük.
- Azért, mert a Gyálon élő, egymást akár már évek óta ismerő, vagy az adott megoldási lehetőséget kutató emberek oszthatják meg ötleteiket.
- Azért, mert ismerős a hely, a környék, a helyi adottságok és lehetőségek.
- Azért, mert az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár a csoport tagjai számára ingyenesen teret kíván biztosítani ahhoz, hogy személyesen is találkozzanak, segítsék egymást, közösen gondolkodva a megoldandó helyzeteken.

A csoportban a tagok feltölthetik saját, egyedi megoldásaikat, ötleteiket, mindent, ami az otthonnal, kerttel, divattal, lakberendezéssel, újra felhasználással, stb. kapcsolatos, és a továbbiakban hasznos funkciót tölt be a mindennapokban. Az ötletek jóváhagyás után válnak láthatóvá, kizárólag a tagok számára.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az oldalon kifejezetten reklám, hirdetés, nem osztható meg, adás-vétel nem bonyolítható, csak és kizárólag saját ötlet, megvalósított otthoni megoldás tehető közzé.

Igazodva a jelen helyzethez kapcsolódó kormányzati döntésekhez, a találkozók időpontjait és annak feltételeit később fogjuk pontosítani, ezért arra kérjük Önöket, figyeljék a kommunikációs felületeinket.

Addig is, használják ki a csoport lehetőségeit, csatlakozzanak, töltsék fel a képeket, osszák meg egymással zárt körben ötleteiket ONLINE!
Fontos, és lényeges szempontot mindenki figyelembe kell, hogy vegyen: ha lát egy Önnek tetsző ötletet, az alapanyag beszerzése miatt most ne menjen el otthonról, csak azt használja, ami már jelenleg is rendelkezésére áll. Amikor visszatér minden a megszokott körforgásba, már előnyben lesz, és tudni fogja, hol szerezze be a szükséges alapanyagokat.

Ne álljon meg az élet! Facebook csoportunkhoz ITT TUD CSATLAKOZNI.