Online Kiállító Tér - Szabó Lili

     
Online Kiállító Tér

Az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár számtalan programnak és művészeti tevékenységnek ad otthon az év minden napján. A legkisebbektől a legidősebbekig mindenki megtalálja a számára kedves előadásokat, kiállításokat és közösségi tevékenységeket. Ugyanígy teret nyújtunk az alkotni vágyók számára is, hiszen számos kiállításon mutathatják meg tehetségüket a fiatalok és az idősek egyaránt.
A jelen helyzetben online felületen mutatunk be ízelítőt olyan művészek munkáiból, akiknek mostanában lett volna kiállításuk Kamaragalériánkban. A héten minden nap egy alkotást láthatnak Szabó Lili grafikus munkájából, tartsanak velünk!
 

Szabó Lili

Az 1996-os születésű Szabó Lili tanulmányait a Soproni Egyetemen és a Nápolyi Művészeti Akadémián végezte, ahol kreatív dizájnt, grafikát és plasztikát is tanult.

„Világ életemben művészeti beállítottságú voltam, de ez leginkább akkor realizálódott bennem, mikor művészeti egyetemre jelentkeztem. Az tesz igazán boldoggá, ha alkothatok. Az iskola lehetőséget adott külföldi képzésre is, és ezáltal még inkább megnyílt a látásmódom. A folyamatos utazásaim pedig szeretem mindig papírra vetni, hisz az inspirál legjobban, ha megismerem a világot.”


San Gennaro


Cosenza utcái


Legyek


Nápolyi idill
 

A casertai fiú