Gyermekjáték ajánló - benti játékok

     
Benti játékok gyermekek számára

Mivel személyesen nem találkozhatunk, a munkatársaimmal kihasználva a virtuális felületek adottságait és az Önök nyitottságát, minden nap megosztunk Önökkel egy ön-, és közművelődésre, oktatásra, képzésre, fejlesztésre alkalmas hírt, információt, lehetőséget, tartalmat, interaktív játékot. Képzeljék el hogy a Közösségi Házban vannak és ott művelődnek, tanulnak, szórakoznak az önök és a most szűkebb környezetük örömére. Mi most is Önökkel vagyunk.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"A gyerekeknek hatalmas mozgásigényük van, amit muszáj kielégíteniük. Ez természetükből, életkorukból adódik, amit legtöbbször ők sem tudnak megfékezni, egyszerűen csak jön. Ilyenkor jól jön, ha kimehetünk gyorsan a játszótérre, vagy bandázhatnak a kis haverokkal az udvaron és levezethetik a felesleges energiájukat.

Ha viszont a négy fal közé vagyunk szorulva, ezt nem tehetjük meg. Szerencsésebbek, akiknek van egy kisebb, nagyobb udvaruk, ahol lehet futkosni. De bármikor beköszönthet a rossz idő, amikor ezt sem tehetjük meg."

A Mókástanítás weboldal összegyűjtött egy csokorral a bent játszható gyermekjátékokból, melyeket a jelen helyzetben is kiválóan alkalmazhatunk.
A játékokat ITT találja.


Forrás: www.mokastanitas.hu