Gyáli patak

     
Közművelődés másképp - Gyáli Érdekességek

Mivel személyesen nem találkozhatunk, a munkatársaimmal kihasználva a virtuális felületek adottságait és az Önök nyitottságát, minden nap megosztunk Önökkel egy ön-, és közművelődésre, oktatásra, képzésre, fejlesztésre alkalmas hírt, információt, lehetőséget, tartalmat, interaktív játékot. Képzeljék el hogy a Közösségi Házban vannak és ott művelődnek, tanulnak, szórakoznak az önök és a most szűkebb környezetük örömére. Mi most is Önökkel vagyunk.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Gyáli-patakról:

„A Gyál-patak olyan jelentéktelen vizecske, hogy a Mohosz által kiadott vízrajzi térképen sincs feltüntetve. Pedig még hal is van benne, igaz, nem serpenyőbe való, ám Gyócsi Zoltán biológus szerint egynémelyik ritkaság- számba megy, amiért is illene védeni.”

A cikk folytatása a Pest Megyei Hírlap 1992. novemberi számában ITT olvasható.

A Gyáli-patakhoz Közösségi Házunk idén környezetvédelmi akciót szervezett, ami sajnos a járványhelyzet miatt elmaradt, de reméljük hamarosan be tudjuk pótolni!