Monument - Az ébredő

     
Az idén tavasszal a Közösségi Ház adott volna otthont a Momentum zenekar lemezbemutató koncertjének. Sajnos az esemény az ismert okok miatt elmaradt. Ígérjük, hogy hamarosan ismét teret adunk a kultúrának, a zenének, a színháznak.

A Csodatanker zenekar feloszlását követően 2018. augusztusában Kovács Viktor énekes, Kis Robi basszeros, Schleer Zsolti gitáros és Kökény Sanyi gitáros folytatták a közös zenélést, hosszas "dobos" keresés közben elkezdték formába önteni a saját ötleteiket. A demo anyagra 7 dal készült el, amikor Schleer Zsoltit 2019-ben Bolyó Marci váltotta gitáros fronton és megérkezett a Madsen Modell korábbi dobosa Fekete Gyula "Öcsi" akikkel kiegészülve elkészült a zenekar 9 dalt tartalmazó első nagy lemeze.
A zenekar 2019 decemberében Vedres József (Joe)- nál rögzítette első 9 számos lemezét, melyet most letölthetnek, hogy már kívülről dúdolják a zenéket a gyáli Momentum koncerten!

https://open.spotify.com/album/0wHbSJ26efVGIjnOmlp0wj?si=21yLCtY-R92ljeNPMdcP7Q&fbclid=IwAR2q7ovwG0t1fpjQ0gF4ROjAzQIzDxTDU5zrnsSvbtSnMgHV0tj8iIQKEng