Mi lett volna ma?!

     
Ma 2020. április 28-a van. Ma még mindig tart a koronavírus-helyzet, és már több, mint egy hónapja fenekestül felfordult az életed…

Képzeld el azt az ideális helyzetet, hogy minden olyan, mint régen.
Szájmaszk nélkül, csupasz kézzel, a haverokkal összeborulva, mehetsz, ahová csak akarsz. Ha Gyálon vagy vonzáskörzetében élsz és egy jó programra vágysz, útba ejted az Arany János Közösségi Házat, ezen a napon ezek a csudajó programok vártak volna rád:

Mindjárt reggel 9 kor elmehettél volna foltokat varrni. Varró Tiborné kitörő örömmel fogadott volna és mindjárt tied lett volna a leggyorsabb varrógép és a legszínesebb pamutvászon anyag, hogy összedobj egy reggae sapit a bratyód szülinapjára.

Vagy elvihetted volna 10 órakor a hugit Tappancs Tornára, Németh Viki minden kis porcikáját átmozgatja és egész nap nyugtod van tőle.
Közbe akár beugorhatsz elintézni a nagyinak az FCC irodába kukazacsi igénylést, mert ugye itt a tavasz, és nehogy rajta maradjon zöldhulladék, hiszen annál szörnyűbb dolog nincs is, mikor a tavaszi virágok illatát a rothadó fű szaga nyomja el.

Ha esetleg időben eszedbe jut, még könyvtári könyveid is visszahozhatnád. Az iroda előtti sorban állás ideje alatt akár választhatnál helyettük újabb érdekfeszítő olvasmányokat. Könyvtárosaink felkészülten várnák kérdéseidet, tanácsadással készségesen segítenének.

A nap neheze viszont még hátra lenne, hiszen, nem kevesebb, mint 5 különböző mozgásforma közül választhattál volna, hogy levezesd maradék energiád. Bán Laci salsa foglalkozásain vidáman égethetted volna el felesleges zsírpárnácskáidat.

Németh Viki zumbáján csípőd mozgékonysága is eddig soha nem tapasztalható módon fejlődött volna. 17 órakor beugorhattál volna még a színházterembe, nincs annál szebb, amikor egy menyecske üveggel a fején tudja szaporázni a csárdást, Könczei Árpád néptánc oktató társaságában.

És hazaszaladhattál volna a barátnődért, hiszen a ritmikus sportgimnasztikára ő is biztosan eljött volna veled. Hajlékonyságotok, ügyességetek olyan szinten fejlődhetett volna, hogy tesiórán a talajgyakorlatotok láttán mindenki hasra esik.

Hűha, 18. 30-kor anyát is beküldhetted volna Záborszkyné Kovács Edit női tornájára. Apa álla is biztosan elhagyja a helyét, észlelve anya fittségét.
Na jó, a Jamland, ami egy modern tánc csoport, az későn van 19.30, de talán még belefér egy kis mozgás, hip-hop, másnap az angolra már biztosan kipihened magad…