Sharonz

     
A Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program támogatásával az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban valósult meg a Sharonz zenekar live session felvétele!

A pop, a folk és az alter zene határait feszegető Sharonz zenekar 2017 júniusában tartotta bemutatkozó koncertjét és mutatta be az „Édentől keletre” című dalukhoz készített videoklipet.
Az ezt követő évben több tehetségkutató döntőjében vettek részt nagy sikerrel úgy, mint a szarvasi Dobbantó Tehetségkutató, a martonvásári Fülesbagoly Tehetségkutató, a tatabányai Peron Music Tehetségkutató, illetve a Veszprémi Utcazene Fesztivál.
2018 nyarán kihozták első kislemezüket Te meg én címmel. Ezután a zenekar elnyerte a Hangfoglaló Program induló előadói támogatását és elkészítették Illúzió című nagylemezüket, ami 2019. október 1-én jelent meg. A lemez első singleje a „Vadvirág” című dal, aminek a videoklipje kiemelkedő nézettséget hozott a zenekar
számára. A lemez megjelenését teltházas lemezbemutató koncerttel ünnepelték egy neves budapesti klubban.
A zenekar számos alkalommal koncertezett Budapesten és vidéken egyaránt, “hangos” és akusztikus formában is. Felléptek neves hazai fesztiválokon, mint a Fishing on Orfű, Művészetek Völgye, szolnoki Tiszavirág Fesztivál.

“Koncertjeinken arra törekszünk, hogy saját dalaink által átadjuk a közönségnek azt az örömöt, amit a zene nyújt számunkra. “

Tagok:
Kasztel Réka
Almási Bálint
Tasnádi László
Kovács Olivér
Szobonya Levente
Újj Zsombor

Diszkográfia:
2017 // Édentől keletre (single)
2018 // Te meg én (EP)
2019 // Vadvirág (single)
2019 // Illúzió (album)
2020 // Árnyékok lettünk (single)

Közösségi média:
https://www.facebook.com/sharonzmusic/
https://www.youtube.com/TheSharonz
https://www.instagram.com/thesharonzmusic/

Sharonz - Live session


Videó: Látos Márk, Komróczki Diána, Bolla Kolos
Hang: Bodnár Péter (Zsiráf Szand)
Stylist: Almási-Cseh Éva
Smink: Craciun Eszter
 
A felvétel a Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program támogatásával valósult meg az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban.