Perpētuum koncert

     
A perpētuum zenéjét nem lehet besorolni egy konkrét zenei irányzatba sem, magukat alternatív pop stílust képviselő zenekarnak definiálják. Dalaik több műfajból táplálkoznak, melyekben megtalálhatóak jazzes, rockos, popos, pszichedelikus és elektronikus elemek is.

A zenei sokszínűség filozófiáját dalszövegeikkel is igyekeznek követni, angol és magyar nyelvű dalokkal. Az utóbbi időben számos zenei fesztiválokon és versenyeken kaptak pozitív visszajelzést. 2019 novemberében megnyerték a Babel Laureate World-Jazz Versenyt, ami által 2020 januárjában lehetőségük nyílt bemutatkozni a holland közönség előtt.

Tavaly februárban a Müpa Jazz Showcase közönségdíját is elnyerték, majd bekerültek a Szimpla Lemming Programba és az Éter Fesztivál döntősei közé. Idén második helyezést értek el a debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató versenyen. Számos fesztiválon és klubokban bemutathatták zenéjüket, eddig egy kislemezt és két single-t adtak ki, White Canvas című nagylemezük pedig idén ősszel lát majd napvilágot.

Girincsi Fruzsina – ének
Takács Dániel – gitár
Sárosi Áron – basszusgitár
Telek Attila - dob

Videók:
Once U p: https://youtu.be/Rx-yh3q110s
Black Sand:  https://youtu.be/qVkKTaUyl3s
Oh Silence (koncertfelvétel): https://youtu.be/zd_saREL27g
Fade: https://youtu.be/Pk04LqjkheU

Időpont: 2021. július 30., péntek, 19.00 óra
Belépő: 1000 Ft


Intézményünk belépési információiról ITT tájékozódhat.

A koncert a ZPT-B-2020-0023 pályázat keretében valósul meg. Köszönet a Petőfi Irodalmi Múzeum és az Emberi Erőforrások Minisztériuma együttműködéséért.