Házasság Heti programok 2022


 
   
Esküvőifotó-kiállítás megnyitó:
A gyáli lakosság dédszülőkről-nagyszülőkről-szülőkről-önmagukról-gyermekeikről-unokáikról készült esküvői fotókból összeállított kiállítása a kamaratermünkben.
 
A kiállítás megnyitó után:
Házasság hete kerekasztal beszélgetés
Beszélgetés idős és fiatal házaspárokkal a boldog házasság titkáról illetve egyéb jótanácsokról is szó esik majd kamaragalériánkban.
(A kerekasztal beszélgetésre a várjuk azoknak a pároknak a jelentkezését, akik idén ünneplik 25 éves házassági évfordulójukat szervezes@gyalikozhaz.hu e-mail címre.)

Időpont: 2022. február 18., péntek, 17 óra
A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni a szervezes@gyalikozhaz.hu e-mail címen lehet. Várjuk kedves vendégeinket sok szeretettel!


Az esemény 16 éven felülieknek ajánlott!
---------------------------------------------------------------------------------

G Y Á L 2 5
Házasság Heti Programok – KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS.
 
Keressük azokat a házaspárokat, akik idén ünneplik 25 éves házassági évfordulójukat!
Házasság heti programsorozatunk kiemelt eseményeként invitáljuk Önöket egy kerekasztal beszélgetésre, melynek időpontja február 18., péntek délután. (A kezdési időpont még egyeztetés alatt áll.)
Az esemény részeként tervezünk egy kiállítást, melyre szívesen látjuk esküvői fotóikat vagy egyéb, az esküvőjükhöz kapcsolódó tárgyat, ruhát.
 
Jelentkezni a szervezes@gyalikozhaz.hu e-mail címen lehet január 30-ig.---------------------------------------------------------------------------------

Emlékeznek? 2020-ban nagy sikerrel rendeztünk fotókiállítást a Házasság Hete alkalmából!

A gyűjteményt, a kiállítási anyagot gyarapítani szeretnénk, ezért ha van olyan fotó, emléktárgy, esküvői illetve menyecskeruha amelyet szívesen bemutatna a közönségnek,
akkor szeretettel várjuk emlékeiket 2022. február 11-ig.