Gyermek és családbarát szabadtéri rendezvénytér

Új családi rendezvénytér a Közösségi Házban

Gyermek és családbarát szabadtéri rendezvénytérrel bővült a Közösségi Ház!
A foglalkoztató házban és az előtte lévő szabad területen biztonságos, barátságos és játékos környezetben lehet, 20-22 főig családi, baráti, gyermekzsúr, születés- és névnapi rendezvényeket tartani. A tér alkalmas kisebb óvodai, iskolai, civil foglalkozások, rendezvények megszervezésére is.

A gyerekek trambulinozhatnak, asztaliteniszezhetnek, lazulhatnak, a kísérők, szülők beszélgethetnek, együtt tölthetnek értékes időt.

A rendezvénytér egyeztetéssel bérbe vehető, érdeklődni a +36-29-541-641 számon, vagy a szervezes@gyalikozhaz.hu e-mailcímen lehet.

Bérleti díj: 9 000 Ft/óra az Intézmény nyitvatartási idejében technika nélkül, technikával 12 000 Ft/óra.

Az egyedi esetekben igazgatói jóváhagyás szükséges. A vasárnapi igények esetén a terembérlés minden esetben, minden teremnél feláras, listára + 60 százalék. A terembérleti díjak áfa mentesek, minden esetben szerződés köteles! A termek bérlése szükség esetén az asztalokat és székeket magában foglalja, de más technikai eszközöket nem, ezekről külön árajánlat kérhető. A bérlőnek minden esetben be kell tartania az épület üzemeltetésre vonatkozó előírásokat. A terembe kizárólag az épületben működő büféből származó étel-ital fogyasztása engedélyezett. Amennyiben a bérlő nem tarja be a teremhasználatra vonatkozó szabályokat, minden felelősség, az anyagikártérítés felelősségét is a bérlőt terheli, beleértve a NAV, NÉBIH és más hatósági ellenőrzések során kiszabott bírságot is.

A bérleti megállapodás kaukció kikötését is tartalmazhatja.