Lőj egy képet! – Vakáció pillanata a Kárpát medencében – ifjúsági fotó pályázat

2024.09.01.

Fotópályázati felhívás középiskolás fiatalok számára!

A pályázatra nevezhetnek a gyáli lakcímmel rendelkező középiskolás diákok, továbbá a gyáli Eötvös József Technikum nappali tagozatos tanulói is!

A pályázatra Magyarország és a Kárpát – medence területén készített természetfotókat várjuk. A jól elkapott pillanat és a fotó címe tükrözze a Kárpát – medence élővilágát, azt a természeti környezetet, ami megihletett, és fotózásra ösztönzött a 2024-es nyári VAKÁCIÓ ideje alatt.

A fotókon állatok, rovarok, növények, természeti kincsek, tájak, természeti/környezeti élményeid, hangulatod szerepelhetnek.

Egy alkotó EGY fotóval pályázhat!

Pályázatod készítheted telefonnal, fényképezővel, bármilyen fotózásra alkalmas eszközzel.

A pályázati fotókat a kiallitas@gyalikozhaz.hu email címre kizárólag digitalizálva várjuk 2024. szeptember 1-ig, adatlap kitöltésével együtt, melyet a www.gyalikozhaz.hu oldalon találsz meg, a pályázat részleteivel és feltételeivel együtt!

A fődíj egy okostelefon készülék, melynek felajánlója, és egyben a pályázat védnöke Pápai Mihály, Gyál város polgármestere.

Pályázati részletek

A pályázat érvényességének feltétele, ha a pályázó letölti az alábbi adatlapot, melyet kitöltve, eredetiben aláírva a pályázati fotóval együtt digitálisan elküldi a kiallitas@gyalikozhaz.hu email címre. JPEG formátumban, nagyfelbontású fotókat várunk.

A pályázónak (18 év alatti pályázó esetén a törvényes képviselő is aláírással tanúsítja) nyilatkozik, hogy a beküldött pályázati anyag(ok) saját alkotása(i) és annak teljes körű felhasználási jogával rendelkezik.

A pályázat benyújtásával a pályázó hozzájárulását adja, hogy a beküldött pályázati anyagokat – a fotós nevének és a kép címének megjelölésével – az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár non profit módon, az Intézményen belüli eseményein, rendezvényein és kiadványaiban, a www.gyalikozhaz.hu honlapján és a közösségi média és egyéb kommunikációs felületein térítés mentesen, jogszerűen felhasználhatja, bemutathatja.

Közösségi Ház és Városi Könyvtár kijelenti, hogy a nevezéssel összefüggésben és a pályázat alatt a személyes adatokat az intézmény GDPR szabályzatában rögzítettek szerint végzi: ADATKEZELÉS

A fotók beküldési határideje: 2024. szeptember 1. vasárnap éjfél.

A pályázatok 2024. szeptember közepén kerülnek zsűrizésre, az eredményhirdetésre pedig várhatóan szeptember végén, a pályázat legjobb alkotásaiból válogatott kiállításmegnyitó kíséretében kerül sor! Az esemény pontos időpontjáról a www.gyalikozhaz.hu oldalon tájékozódhatnak, de a pályázó alkotók email értesítést is kapnak. A kiállított nyomatok az Intézmény saját tulajdonát képezik!

A zsűri tagjai:

Karácsonyi Lászlóné (Ibolya néni)

Börcsök Kata

Horváth Lívia

A fődíj egy okostelefon készülék, melynek felajánlója, és egyben a pályázat védnöke Pápai Mihály Gyál város polgármestere.

A rendezők a változtatás jogát fenntartják.