Fenntarthatósági délelőtt

2024. május 11.

Húzzuk ki a fejünket a homokból! – Fenntarthatósági délelőtt a Közházban – Gúnyavásár, növénybörze, neszesszer workshop, előadás

2024. május 11-én szombaton 9 és 12 óra között fenntarthatósági délelőtt az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban.

Gúnyavásár 9-12 óra között

Hozd el és árusítsd a megunt, de még jó állapotú ruháid és vásárolj használt ruhákat. Ami Neked már nem kell, az másnak kincset érhet!

Ne bízd a véletlenre, ezen a napon lesz lehetőség felpróbálni a kiválasztott cuccokat!

Ha árusítani szeretnél, asztal bérléssel megteheted: 1.500 Ft/asztal (asztalonként 15 ruha árusítható), ezt az igényed kérlek jelezd 2024. május 8. szerdáig e-mailben a regisztracio@gyalikozhaz.hu e-mail címen.

Fenntartható divat előadás 10-11 óra között

Gózon Eszter fenntartható szemléletű stílustanácsadó tart előadást a fenntartható divatról, a divatipar környezetre való hatásairól, az egyéni fenntarthatóság útjairól és lehetőségeiről. Az előadás gyakorlati tippekkel tarkított.

Neszesszer varró workshop 9-12 óra között

Minden családban lapulnak régi, megunt vagy kinőtt farmernadrágok. Hozd el, és adj neki új életet! Imre Krisztina a Táska Suli megalapítója segítségével szuper neszesszert tudsz készíteni bármilyen farmeranyagból.

Fontos!: A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni a regisztracio@gyalikozhaz.hu e-mail címen tudsz. A workshopon való részvételhez varrógépet, farmeranyagot és cérnát a résztvevőknek maguknak kell biztosítani!!

Szabásmintát, mágneskapcsot és szakmai segítséget mi biztosítunk.

Növénybörze 9-12 óra között

Negyedik alkalommal rendezi meg a GYÖSZ éves növénybörzéjét a Közházban.

Ingyenesen elvihető növények, egy zöldebb Gyálért.

Kiállítás

Húzzuk ki a fejünket a homokból! Tabló kiállítás a divatipar környezetre gyakorolt hatásáról.