Oktatóterem

Méretei:

30m2 körülbelül

20 fő befogadására alkalmas

Bérleti díj: árajánlat kéréssel forduljon kollégáinkhoz (06-29-541-641 ill 06-29-541-640) vagy írjon a szervezes@gyalikozhaz.hu e-mail címre.

Non profit rendezvények esetében a terem használat díja:

Bérleti díj: 9000 Ft/óra technika nélkül. A terem vetítővászonnal, projektorral és hangtechnikai eszközökkel is felszerelhető. Technikai eszközök bérleti díja 3000 Ft/óra.
Az egyedi esetekben igazgatói jóváhagyás szükséges. A terembérleti díjak áfa mentesek, minden esetben szerződés köteles!

Az Oktatóterem használat esetén, 9 000 Ft/óra, a teljes térhasználatra vetítve (technikai beállás, produkciós idő, bontás), hang-, és fénytechnika, illetve csatolt szolgáltatások nélkül.
Ebben az esetben a bérlő gondoskodik a rendezvény kísérésről, a jegyek szedéséről és a ruhatári szolgáltatásról is.
Az intézmény biztosítja a ruhatári fogasokat, de személyzetet nem. 
Teljes Oktatóterem, technikával és csatolt szolgáltatásokkal (ruhatár, technikusi készenléti idő, jegyszedés és épületen belüli rendezvénykísérés) 12 000 Ft/óra. 
Az egyedi esetekben igazgatói jóváhagyás szükséges.

2023. január 17–ei Civil Fórum javaslata alapján a város értékteremtésében aktívan részt vevő gyáli civil, művészeti egyesületek, intézmények non profit rendezvények esetében a terem használat díja:
Szabad kapacitás erejéig minden terem esetében az első 3 teremhasználati óra ingyenes. A 4. órától – minden megkezdett óra esetében – a meghatározott teremlistaárak 50 százaléka a teremhasználati díj. A teremigényeket minden esetben előre szükséges egyeztetni.

Politikai kampányrendezvények esetén a Non profit teremhasználati feltételek az irányadók.  

Az egyedi esetekben igazgatói jóváhagyás szükséges. A vasárnapi igények esetén a terembérlés minden esetben, minden teremnél feláras, listára + 60 százalék. A terembérleti díjak áfa mentesek, minden esetben szerződés köteles! A termek bérlése szükség esetén az asztalokat és székeket magában foglalja, de más technikai eszközöket nem, ezekről külön árajánlat kérhető. A bérlőnek minden esetben be kell tartania az épület üzemeltetésre vonatkozó előírásokat. A terembe kizárólag az épületben működő büféből származó étel-ital fogyasztása engedélyezett. Amennyiben a bérlő nem tarja be a teremhasználatra vonatkozó szabályokat, minden felelősség, az anyagikártérítés felelősségét is a bérlőt terheli, beleértve a NAV, NÉBIH és más hatósági ellenőrzések során kiszabott bírságot is.

A bérleti megállapodás kaukció kikötését is tartalmazhatja.