Színházterem

Terem méretei:
15 m hosszú, 10 m széles
150m2

Színpad mérete:
6,5m hosszú, 10m széles

Játéktér 6,5m x 8m

Ha hátsó átjárás/vetítés kell a játéktér mérete 6,1m x 8m

Oldal szufita takarások méterei: rendezői bal oldalon 100 cm, a rendezői jobb oldal 100cm
Színpad terület belmagassága: 4 méter 30 cm

Befogadó képesség:
Székesen 215 fő (helyjegyes)
Páholy: 30 fő + 10 pótszék (helyjegyes)
Állva 300 fő
Asztalos-székes (max. 70 fő) ideális kb 65 fő, 1 asztalnál 6 fő ül az asztal két oldalán.

Bérleti díj: árajánlat kéréssel forduljon kollégáinkhoz (06-29-541-641 ill 06-29-541-640) vagy írjon a szervezes@gyalikozhaz.hu e-mail címre.

Non profit rendezvények esetében a terem használat díja:
A földszinti színházterem használata esetén (páholy nélkül) 40 000 Ft/óra.
A teljes színház termi használat esetén, páhollyal 48 000 Ft/óra, a teljes térhasználatra vetítve (technikai beállás, produkciós idő, bontás), hang-, és fénytechnika, illetve csatolt szolgáltatások nélkül.
Ebben az esetben a bérlő gondoskodik a rendezvény kísérésről, a jegyek szedéséről és a ruhatári szolgáltatásról is. Az intézmény biztosítja a ruhatári fogasokat, de személyzetet nem.

Teljes színházterem, beleértve a páholy használatot is, technikával és csatolt szolgáltatásokkal (ruhatár, technikusi készenléti idő, jegyszedés és épületen belüli rendezvénykísérés) 55 000 Ft/óra. 
Az egyedi esetekben igazgatói jóváhagyás szükséges.

2023. január 17–ei Civil Fórum javaslata alapján a város értékteremtésében aktívan részt vevő gyáli civil, művészeti egyesületek, intézmények non profit rendezvények esetében a terem használat díja:
Szabad kapacitás erejéig minden terem esetében az első 3 teremhasználati óra ingyenes. A 4. órától – minden megkezdett óra esetében – a meghatározott teremlistaárak 50 százaléka a teremhasználati díj. A teremigényeket minden esetben előre szükséges egyeztetni.

Politikai kampányrendezvények esetén a Non profit teremhasználati feltételek az irányadók.  

Profitorientált rendezvények esetén  a terem bérleti díja:

a földszinti színházterem használata esetén (páholy nélkül) 100 000 Ft/óra. 
A teljes színház termi használat esetén, páhollyal 110 000 Ft/óra, a teljes térhasználatra vetítve (technikai beállás, produkciós idő, bontás), hang-, és fénytechnika, illetve csatolt szolgáltatások nélkül. Ebben az esetben a bérlő gondoskodik a rendezvény kísérésről, a jegyek szedéséről és a ruhatári szolgáltatásról is. Az intézmény biztosítja a ruhatári fogasokat, de személyzetet nem. 

Teljes színházterem, beleértve a páholy használatot is, technikával és csatolt szolgáltatásokkal (ruhatár, technikusi készenléti idő, jegyszedés és épületen belüli rendezvénykísérés) 180 000 Ft/óra. 

Az egyedi esetekben igazgatói jóváhagyás szükséges. A vasárnapi igények esetén a terembérlés minden esetben, minden teremnél feláras, listára + 60 százalék. A terembérleti díjak áfa mentesek, minden esetben szerződés köteles! A termek bérlése szükség esetén az asztalokat és székeket magában foglalja, de más technikai eszközöket nem, ezekről külön árajánlat kérhető. A bérlőnek minden esetben be kell tartania az épület üzemeltetésre vonatkozó előírásokat. A terembe kizárólag az épületben működő büféből származó étel-ital fogyasztása engedélyezett. Amennyiben a bérlő nem tarja be a teremhasználatra vonatkozó szabályokat, minden felelősség, az anyagikártérítés felelősségét is a bérlőt terheli, beleértve a NAV, NÉBIH és más hatósági ellenőrzések során kiszabott bírságot is.

A bérleti megállapodás kaukció kikötését is tartalmazhatja.