Takarítói álláslehetőség

ÁLLÁSHÍRDETÉS: Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár takarító munkakör.

Munkatársat keresünk a Közösségi Házba, takarítói feladatokra. Közösséget, eseményeket és embereket kedvelő, kiegyensúlyozott, szorgalmas, dolgozni tudó és dolgozni akaró munkatársat keresünk.

A munkavégzés helye: 2360 Gyál, Kőrösi út 118-120.

Munkaköri feladatok: A termek, kiszolgáló helyiségek, irodahelyiségek mellékhelyiségek szakszerű takarítása és az épületek közvetlen környezetének tisztán tartása. Jelentkezni az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban lehet önéletrajz leadásával hétfő-péntek 8-19 óra között. A munkakör az elbírálást követően azonnal betölthető.

Bér alapbérből, caffeteriából és minőségi munkavégzés esetén többletjuttatásokból áll.

Elvárás elvégzett bizonyítvánnyal igazolt alapfokú (8 osztály) végzettség, takarítás – legalább 1 év szakmai tapasztalat, büntetlen előélet, jó pszichés és fizikai állapot. Előnyt jelent: Gyál város ismerete, közösségi intézményben végzett takarítói tapasztalat, igényesség munkájával és környezetével. 3 hónap próbaidő után, határozatlan Mt. szerinti foglalkoztatás.

Amit kérünk a jelentkezéshez: rövid önéletrajz, képesítést, végzettséget igazoló okiratok másolata.

Az állásra személyesen az Intézményben leadott jelentkezéssel, vagy elektronikus úton az igazgato@gyalikozhaz.hu e-mail címen keresztül lehet. (Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár, 2360 Gyál, Kőrösi út 118-120.). Kérjük a borítékon feltüntetni a munkakör megnevezését: „takarító” 

Bővebb információ: Bretus Imre, intézményvezető (06-70-375-3590)