Pályázat Gyál Városi Fesztiválokon kereskedelmi, vendéglátóipari tevékenységre 2024

Az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár (továbbiakban Intézmény) Gyál Város megbízásából szervezi, rendezi a városi fesztiválprogramokat: Utcazenei Fesztivál 2024. május 19. vasárnap, Városi Gyermeknap), Gyál Városi Utcabál 2024. augusztus 24, szombat. A fesztiválok kiemelt városi események a három program összlátogatószáma meghaladja a 15 ezer főt.

A fesztivál alatt a programok színvonalas kiszolgálásának érdekében az Intézmény pályázatot hirdet a fesztiválokon kereskedelmi, vendéglátóipari tevékenységre 2024. évben.

A pályázaton azon – a rendezvényekhez igazodó gasztronómiai, egyéb kiskereskedelmi (játék, édesség, minőségi dísz és iparművészeti tárgyak, saját termékek) tevékenységet folytató – vállalkozások vehetnek részt amelyek érvényes, a jogszabályoknak megfelelő működési engedéllyel rendelkeznek és nincs köztartozásuk.

A pályázat keretében legfeljebb 1 oldalas, szöveges bemutatkozó anyagot várunk a pályázótól, amelyben pontosan bemutatja a vállalkozását, a termékeit, hogy milyen szolgáltatást kíván nyújtani, forgalmazni, esetleg tenne-e felajánlást a rendezvényhez, pl. kisebb kisorsolható ajándékcsomag, étel, üdítő, fagylalt, édességkupon. Továbbá az árusító standról 3-5 jó minőségű fényképet szükséges csatolni és nyilatkoznia kell arról, hány négyzetméternyi területet kíván bérelni. Nyilatkoznia kell pontosan a stand áramigényéről, áramcsatlakozási módról. Nyilatkoznia kell arról, ha a szervezők nem biztosítanak áramvételi lehetőséget aggregátorról is tudják működtetni a standot. A bérletidíj mértéke 4500 Ft/nm.

A pályázat során nem feltétel mindhárom fesztiválon részt venni, de a pályázatok elbírálásakor előny, ha valaki írásban nyilatkozik arról, hogy valamennyi 2024-es városi fesztiválprogramon részt kíván venni.

Az Intézmény a sikeres pályázókat 2024. március 30-ig tájékoztatja a fesztiválprogramokon való további részletekről, valamint ezt követően nyílik mód az együttműködési megállapodások megkötésére. A pályázatok beadási határideje 2024. március 20. A pályázatokat személyesen az Intézmény információs pultjában. lezárt borítékban adhatják le, a borítékra kérjük feltüntetni Fesztivál 2024_Gyál. A pályázatok e-mailen is beadhatók: szervezes@gyalikozhaz.hu

Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár