(TELT HÁZ!) Babaszínház: VSG Táncszínház – A varázsszekrény meséi – TELT HÁZ!

2023. november 11.

VSG Táncszínház – A Varázsszekrény meséi

Időpont: 2023. november 11. szombat, 10.00 óra

Az előadás időtartama: 23 perc előadás + 20-25 perc játék

Korhatár: 0-5 éves korosztály számára

Fedezzétek fel mit rejt a varázsszekrény! Találkozhattok egy virgonc kiscicával, egy kedves és játékos kutyussal, egy félénk egérkével és egy mulatságos és felettébb hajlékony levelibékával! Az előadás különlegessége, hogy egy szépséges tüllruhás balerina és egy ifjú herceg is megjelenik a színen, így talán már nem is titok, hogy minden szereplőt valódi táncművészek keltenek életre!
A jelenetek aláfestése mind-mind klasszikus zene, amelyben Mozart, Chaikovsky, Bach és Dvorák művei csendülnek fel.
Az előadást teljes mértékben a legkisebbekre hangoltuk, sem hangos zene, sem hirtelen mozdulat vagy fényváltás nem zavarhatja meg kis nézőinket. Az esetleges ölből való „elmászkálást” is bekalkuláltuk, így lett igazán családbarát a „VARÁZSSZEKRÉNY MESÉI”!
Az előadás része egy interaktív találkozó a szereplőkkel, amely nem más, mint egy kellék, jelmez és szereplő „simogatás”!


Részletesen az előadásról:

Az esztétikai élmény közös megélése, későbbi otthoni felidézése, s újraélése a csecsemő-szülő kapcsolat erősítésén, elmélyítésén túl, új tapasztalatokkal, ismeretekkel gazdagítja a kisgyermeket. Hatékonyabban, mint bármikor későbbi élete során. A művészet ebben az életkorban segíthet talán a legtöbbet. Ezt felismerve készítettük el egyedülálló előadásunkat, amelyben a klasszikus zene és a tánc ősi egysége által születik meg egy interaktív előadás, amelyben egy csodás gyerekszoba játékfigurái elevenednek meg egy varázslatos szekrény rejtekéből.