Fiú, leány, bor – romantikus, zenés vígjáték a Hírös Gasztroszínház előadásában

2024. február 16., 18:00

Színházi élmény borkóstolással fűszerezve
Időpont: 2024. február 16. péntek, 18 óra
Romantikus zenés vígjáték


Egy borbárban éppen borkóstolás zajlik, amikor betoppan a késve érkező fiú. Már csak a lány mellett van szabad hely…
Így kezdődik a Hírös Gasztroszínház legborosabb előadása, ami lazán követi Szép Ernő Fiú, leány című romantikus vígjátékának cselekményét. Mi csak velük, a fiúval és a lánnyal foglalkozunk, akik közt nyilvánvalóan „működik a kémia”, de félnek elköteleződni egymás felé. Mindent és mindenki mást elhagyunk, egyedüli társnak a bort választjuk. A bor segítsége nélkül ugyanis talán soha nem találnának egymásra. Kell, hogy az elfogyasztott bor vérré váljon bennük, mert e nélkül nem tudna az érzelem az ész fölé kerekedni. Pedig most erre van szükség. Ezt a folyamatot a nézők testközelből követhetik végig, ugyanazokat a kiváló borokat kóstolva, melyeket a szereplők is fogyasztanak. A nézők egy izgalmas kísérletet láthatnak, ahol Vera és Feri valós időben, a nézőkkel intim közelségben igyekszik megtalálni az egymás szívéhez vezető utat.

A jegyeket információs pultunk nyitvatartási idejében, illetve a jegy.hu felületén tudják megvásárolni.

Jegyár: 4500ft /fő – 3 tételes borkóstolóval
Jegyár borkóstolás nélkül: 2500 Ft/fő

Asztalfoglalás is lehetséges 4 vagy több fő esetén.
Asztalfoglalás regisztráció: magyari.tunde@gyalikozhaz.hu

Plusz extra! Gyermekfelügyelet biztosítunk!
Ezen az estén kiegészítő szolgáltatással készülünk. Gondolva a kisgyermekes párokra is, akik szívesen részt vennének gasztroszínházi előadásunkon, azonban gyermekük felügyelete nem megoldott, mi ebben segítséget nyújtunk. Az előadás ideje alatt lehetőséget biztosítunk, hogy hogy amíg anya-apa kikapcsolódik, a csemetét is biztonságban tudhassa.
3-8 éves korosztálynak szakképzett kollégákkal biztosítjuk a gyermekfelügyeletet a gyermekkönyvtárban az előadás alatt. Ha szeretnék igénybe venni az előadás alatt a szolgáltatásunkat, kérjük regisztráljon a magyari.tunde@gyalikozhaz.hu e-mail címen a gyermekek létszámának és életkorának megadásával.

Szereplők: Gonda Kata és Kenderes Csaba