Majorka Bábszínház: A kékfestőinas

2024. április 27.

Az előadás időtartama: 45-50 perc.

3 éves kortól ajánlott!

Jegyár: 800 Ft

A jegyeket jegypénztár nyitvatartási idejében és a jegy.hu felületén tudják megvásárolni.

Palkó, a szegénylegény kékfestőinasnak áll. Csodálatos álmot lát, amit azonban nem árul el senkinek. A király, megunva a makacskodást befalaztatja.

A török szultán eközben nehéz- szórakoztató feladatokat küld a királynak (amin a néző is törheti a fejét). Ha nincs jó válasz, elvész az ország, és a királylány a szultán 18. felesége lesz. A falon túlról Palkó segít, akit a királylány tart életben. Midőn a veszély elhárul, a király leromboltatja a falat és összeadja a haza két ifjú megmentőjét.

És hogy mi volt Palkó álma? Kiderül a meséből, amelyben többször is bejárjuk az Isztambul- Buda útvonalat, megtanuljuk a kékfestés csínját-bínját és élő citeramuzsikát is hallgathatunk. Jó szórakozást!

Kizárólag a földszint 6-11. sora közötti széksorokra, illetve a páholy II. és pótszék sorába vásárolt jegyek esetén tudunk ülésmagasító párnát kínálni a gyerekeknek, KORLÁTOZOTT mennyiségben.

Amennyiben a páholyba vásároltak jegyeket, kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a páholy korlátján ne hajoljanak át, ne másszanak fel rá.