Városi Egészségnap – Mire jó a Gondosóra?

2024. március 7.

Gyáli Cukorbetegek Egyesülete, a Gondosóra program, Gyál Város és az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár szervezésében.

A város legnagyobb egészségtudatosságot fejlesztő szervezete a Gyáli Cukorbetegek Egyesülete. Hat éve az egyesület és a Közösségi Ház évente több alkalommal szervez kampánynapot egy-egy fontos életvezetési témában. Vendég volt az évek alatt Győrfi Pál mentőstiszt, Hevesi Tamás előadóművész, Endrei Judit egészségnagykövet, Szabó György a bükki füvesember.

2024. március 7-én, 14 órától a Gyáli Cukorbetegek Egyesülete, Gyál Város és az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár meghívására és szervezésében a városi egészségnap vendége lesz a 65 év felettiek Gondosóra programja.

A 65 év feletti polgárok számára ingyenes jelzőkészülékes szolgáltatást biztosít a magyar állam, amelyen keresztül a segítség egy gombnyomással elérhető. Miről szól pontosan, hogyan működik, és hogyan regisztrálhat rá? 

Március 7-én 14-kor ezekről is szó lesz az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban (2360 Kőrösi út 118-120.), ahol a Gondosóra Program vezetője, Dr. Juhász Roland tart tájékoztató előadást a szolgáltatásról, az eszköz működéséről és a regisztráció menetéről, valamint minden felmerülő kérdésre választ kaphatnak. Az eseményen a bemutató előadás és meglepetésvendég mellett lehetőség lesz a jelzőeszköz helyszíni, ingyenes igénylésére is.

Az eseményt Pápai Mihály Gyál Város polgármestere nyitja meg.

Köszöntőt mond Lukácsik Györgyné, a Gyáli Cukorbetegek Egyesületének elnöke.

Mire jó a Gondosóra Program? – Dr. Juhász Roland, a Gondosóra Program vezetőjének előadása.

Meglepetésvendég, érdemes lesz emiatt is itt lenni!

A program keretében minden 65 év feletti gyáli jogosultak egyszerűen, a helyszínen igényelheti térítésmentesen a Gondosórát. Jöjjön el Ön is, hívja meg idős szeretteit, és regisztráljon a díjmentes szolgáltatásra, amelyen keresztül a segítség egy gombnyomással elérhetővé válik a nap 24 órájában!

A program mindenki számára ingyenes!

Az előadást követően a CBE egyesület szervezeti gyűlése folytatódik.