Zenei és néptáncos tábor

Zenei és néptáncos tábor - általános iskola alsó tagozatos gyermekek számára
2019. június 17. – 21. között, hétfőtől péntekig 8 – 16 óráig  

Töltsön el egy vidám és dallamokban gazdag hetet az Ön gyermeke is itt az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban. Ez idő alatt az éneklés és a táncolás mellett különféle hangszerek bemutatásra is sor kerül. Felcsendülnek ismert musical dallamok (Mary Poppins, Muzsika hangja, Twist Oliver)

A foglalkozást vezető házaspár, Pechtol Csilla és Czövek István, számukra a zene valóban a mindennapok része.

Pechtol Csilla 18 éve zenepedagógus és e mellett az Operaház gyermekkarában is dolgozik. Különféle hangszereken játszik (hegedű, furulya, gitár, zongora), így többféle szemszögből is megtudja mutatni a zene világát. Czövek István zenepedagógus, a zenei nevelés mindennapjainak fontos része. Zongora, orgona, gitár és szolfézs oktatással foglalkozik. Sok közös koncerten vannak már túl bel- és külföldön egyaránt. Már 12 éve tartanak nyári táborokat, amellyel céljuk a zene megismertetése és megszerettetése a gyermekekkel.
Illetve alkalma lesz a gyermeknek részt venni egy remek néptánc foglalkozáson is, Nemcsics Bernadett vezetésével, amelyen a néptánc alapjai mellett megismerkedhet népigyermekjátékokkal, népdalokkal, ritmusgyakorlatokkal valamint egy-egy jeles naphoz fűződő érdekes népszokással is. A foglalkozást élő hangszerjáték színesíti majd (citera, furulya, metalofon, nádi duda és egyéb ritmikus hangszerek).

Ár: 25 000 Ft/fő, testvérek esetében 10 százalék kedvezményt biztosítunk, mely tartalmaz napi háromszori étkezést.
A tábor minimális induló létszáma 15 fő. A tábor maximális létszáma 25 fő.

A jelentkezéseket várjuk a szervezes@gyalikozhaz.hu e-mail címre vagy személyesen a közösségi házban. A táborra befizetni az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár gazdasági csoportjánál lehet májustól. Június 13-ig kérjük az első részletet, 12 500 forintot készpénzben, vagy átutalással előre kiegyenlíteni.
Jelentkezési lap ITT TÖLTHETŐ LE.
További információ a www.gyalikozhaz.hu és a Facebook oldalunkon, illetve a 29/541-641, vagy a 29/541-644-es számon.