Dallamok szárnyán tábor

Dallamok szárnyán tábor - általános iskola alsó tagozatos gyermekek számára
2020. június 22. – 26. között, hétfőtől péntekig 8 – 16 óráig  

Töltsön el egy vidám és dallamokban gazdag hetet az Ön gyermeke is itt az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban. Ez idő alatt az éneklés és a táncolás mellett különféle hangszerek bemutatásra is sor kerül. Felcsendülnek ismert musical dallamok (Mary Poppins, Muzsika hangja, Twist Oliver)

A foglalkozást vezető házaspár, Pechtol Csilla és Czövek István, számukra a zene valóban a mindennapok része.

Pechtol Csilla 18 éve zenepedagógus és e mellett az Operaház gyermekkarában is dolgozik. Különféle hangszereken játszik (hegedű, furulya, gitár, zongora), így többféle szemszögből is megtudja mutatni a zene világát. Czövek István zenepedagógus, a zenei nevelés mindennapjainak fontos része. Zongora, orgona, gitár és szolfézs oktatással foglalkozik. Sok közös koncerten vannak már túl bel- és külföldön egyaránt. Már 12 éve tartanak nyári táborokat, amellyel céljuk a zene megismertetése és megszerettetése a gyermekekkel.
Illetve alkalma lesz a gyermeknek részt venni egy remek néptánc foglalkozáson is, Nemcsics Bernadett vezetésével, amelyen a néptánc alapjai mellett megismerkedhet népigyermekjátékokkal, népdalokkal, ritmusgyakorlatokkal valamint egy-egy jeles naphoz fűződő érdekes népszokással is. A foglalkozást élő hangszerjáték színesíti majd (citera, furulya, metalofon, nádi duda és egyéb ritmikus hangszerek).

A tábor ára magában foglal 3 étkezést, a táborozás valamennyi eszközét, kellékét. Az ár 25.000 Ft/fő. A szervezők testvér jelentkezés esetén 10 százalék kedvezményt biztosítanak. Ha gyermeke két vagy több táborba is jelentkezik további kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezni és a táborra befizetni az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár információs pontján lehet június 2-től. Az első részletet,12 500 Ft-ot június 10-ig, a második részletet pedig a tábor első napjáig kérjük rendezni.

JELENTKEZÉSI LAP letöltése

További információk: 06-29-541-641, a 06-29-541-640-es telefonszámon illetve a szervezes@gyalikozhaz.hu e-mail címen.