Kertmozi: PAPPA PIA

Szeptember 8-án este, 20:30 órára várunk mindenkit egy szabatéri kertmozizásra a Szent István térre! Valódi mozis élmény vár, popcornnal, jó hangulattal!
A nagysikerű PAPPA PIA című mozit láthatják! 
https://www.youtube.com/watch?v=0zD1GAlJRCE
A belépés ingyenes! Hozd anyut, aput, nagyit, papit és mozizz egy nagyot talán az utolsó szép későnyári estén.
Kérjük hozzanak magukkal plédet, párnát, függőágyat, fotelt, vagy amin szivesen heverésznek, ücsörögnek, mert a szervezők egy heverős-ülős-ücsörgős közösségi moziélményben bíznak.

A film: Legyőzheti Dávid Góliátot? Állítólag igen, de aki biztosra megy, inkább ellene fogadjon. A kicsi és gyenge és pénztelen többnyire alulmarad, amikor szembeszáll valakivel, aki gazdagabb és hatalmasabb - és néhány nagyra nőtt, kopaszra borotvált alkalmazottja kíséri mindenhova. 
Papi (Nagy Feró) a világ legkedvesebb nyugdíjas linkje, aki mindenkinek tartozik és csak a jókedvét ajánlhatja törlesztés helyett. Már laknia sincs hol, egy lepukkant Duna-parti csónakházban húzza meg magát. Ám szomszédja, egy menő szuperdiszkó tulajdonosa, Wizy (Stohl András) most ezt is elvenné tőle, hogy valami csilivili buliplázát építtessen a parton. Az öreg nem esik kétségbe, de fogalma sincs, mit csináljon, úgyhogy a bonyolultabb megoldást választja: segítséget kér az unokájától, Tomitól (Szabó Kimmel Tamás). A srác legalább olyan link, mint a nagyapja, viszont sokkal sármosabb - és habozás nélkül hívja a haverjait. 
A pesti vagányok, bohémek és egyéb szélfútta figurák tarkabarka csapata szembeszáll Wizy zsoldosaival meg bombázó, de jéghideg alvezérével, és megkísérli a lehetetlent: a csónakházból átmenetileg romkocsmát varázsolnak, hogy összegyűjtsék a túléléshez szükséges összeget. 
A kedvük jó, az esélyeik rosszak - de ha egy romantikus vígjátékban mindenki zenész és/vagy szerelmes, akkor bármi megtörténhet. És addig is szól néhány ismerős, mégis egészen átalakult sláger...

Esőhelyszín nincs, rossz idő esetén a program elmarad.