Húsvéti pályázataink

     
Hogyan készül az ünnepre? – Húsvéti locsolóvers pályázat a Közhában
Versíró pályázatot hirdetünk locsolóvers témában! Bár idén a kialakult helyzet miatt nem indulhatunk útnak hímes tojást gyűjteni, de ez ne szegje kedvét senkinek!
Rövid, frappáns, akár humoros jelleggel várjuk a verseket, melynek formája az alkotóra van bízva, szabadon választott, nincsenek korlátok és korhatárok!
A beküldött verseket közzé tesszük a facebook oldalunkon és a honlapunkon is! Hogy minden érdeklődőnek legyen kellő ideje szemezgetni, kérjük, hogy a verseket 2020. április 11-ig küldjék el az alábbi email címre: szervezes@gyalikozhaz.hu
 Hogyan készül az ünnepre? – Virtuális húsvéti kiállítás a Közházban!
A népes családi összejöveteleket jelen helyzetben sajnos el kell halasztanunk, és ez alól a húsvét sem kivétel, azonban a lelkünket, az otthonunkat, a környezetünket feldíszíthetjük, felkészíthetjük, és kihozhatjuk a legjobban is önmagunkból!
Mutassuk meg egymásnak az online térben, hogyan fokozzuk otthonunkban az ünnep hangulatát!
Fotókat várunk arról, hogy Önök hogyan díszítik a húsvéti asztalt, milyen lakásdekorációt készítettek, és készült e hímes tojás? Rövid leírásokat is szívesen fogadunk azzal kapcsolatosan, hogy Önöknél milyen hagyományan a húsvét, vagy milyen volt gyermekkorában?
A beküldött fotókból online kiállítást rendezünk facebook oldalunkon és honlapunkon is. Kérjük, hogy a fotókat 2020. április 14-ig küldjék el az alábbi email címre: szervezes@gyalikozhaz.hu