Malter X Bánkitó

     
Közmvelődés másképp - Bánkitó Filmklub

Mivel személyesen még mindig nem találkozhatunk, a munkatársaimmal kihasználva a virtuális felületek adottságait és az Önök nyitottságát, minden nap megosztunk Önökkel egy ön-, és közművelődésre, oktatásra, képzésre, fejlesztésre alkalmas hírt, információt, lehetőséget, tartalmat, interaktív játékot. Képzeljék el hogy a Közösségi Házban vannak és ott művelődnek, tanulnak, szórakoznak az önök és a most szűkebb környezetük örömére. Mi most is Önökkel vagyunk.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bánk egy ici-pici település Nógrád megyében, közepén a nem is olyan kicsi Bánki-tóval. A Bánkitó Fesztivál 10 éve bújik meg a település zegzugaiban, legfőképp a Tóparton és a Tábor területén. A fesztivál most összeállt a már 7. éve működő Malter Vándor Filmfesztivállal és létrehozta a Bánkitó filmklubot, hogy a jelen helyzetben is meg lehessen tekinteni az év elején benevezett rövidfilmeket!
A Malter Vándor Filmfesztivál a körülmények ellenére is készen áll, hogy biztosítsa heti betevőtt díjnyertes magyar filmek terén. Minden vasárnap este 19:00-től közzétesz 5 filmet, amit egy héten át lehet majd megnézni a Bánkitó honlapján. "Hozd haza a filmfesztivált. Hozd haza a Bánkitót."

A Filmklubot ITT találja.