Tulipán Tündér Produkciók

     
Közművelődés másképp - Online színház

Mivel személyesen nem találkozhatunk, a munkatársaimmal kihasználva a virtuális felületek adottságait és az Önök nyitottságát, minden nap megosztunk Önökkel egy ön-, és közművelődésre, oktatásra, képzésre, fejlesztésre alkalmas hírt, információt, lehetőséget, tartalmat, interaktív játékot. Képzeljék el hogy a Közösségi Házban vannak és ott művelődnek, tanulnak, szórakoznak az önök és a most szűkebb környezetük örömére. Mi most is Önökkel vagyunk.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Online elérhető a Tulipán Tündér Produkció két nagysikerű előadás, a Játékkkészítő és az Álomutazó!

A TulipánTündér produkció saját fejlesztésű előadásai 2014 óta kápráztatják el a közönséget. Első nagysikerű darabjukat A Játékkészítőt több mint 100 000-en látták, ami a hazai színháztörténetben egyedülálló sikert jelentett. Az előadás műfajteremtő volt, vagyis egy olyan nagyszínpadi „családimusical”, ami 100%-ban magyar készítésű, de a Broadway világának produkcióit idézte, a hazai színházi élet legismertebb szereplőit vonultatta fel.

A tavaly debütált Álomutazó pedig már az első sikerdarabból inspirálódva született. A szuperprodukciónak több mint 50 000 nézője volt 2017-ben.


Játékkészítő:

A hagyományos mesehősök attól félnek, hogy elfelejtik őket, hiszen nincs szuperlézerük, nem tudnak gombnyomásra szintet ugarani, nem olyanok, mint modern társaik. Ezért elhatározzák, hogy felkeresnek egy híres videójátékkészítő mestert, hogy belőlük is videójáték készülhessen, mert akkor talán újra népszerűek lennének. Segítséget kérnek egy kisfiútól, Petitől is, aki mindent tud a videójátékokról és együtt indulnak a Játékkészítőhöz, ám az útjuk során váratlan akadályokba ütköznek….


A felvételt ITT érheti el.



Az Álomutazó:

Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse, Tomi a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért.

A felvételt ITT érheti el.



Kép: A játékkészítő (forrás: Port.hu)