Metz Tibor - Mantrák

     
Közművelődés másképp - Könyvet a kézbe!

Mivel személyesen nem találkozhatunk, a munkatársaimmal kihasználva a virtuális felületek adottságait és az Önök nyitottságát, minden nap megosztunk Önökkel egy ön-, és közművelődésre, oktatásra, képzésre, fejlesztésre alkalmas hírt, információt, lehetőséget, tartalmat, interaktív játékot. Képzeljék el hogy a Közösségi Házban vannak és ott művelődnek, tanulnak, szórakoznak az önök és a most szűkebb környezetük örömére. Az ország túl lesz ezen a válságon is, ha most otthon marad mindenki! Addig is kövesse a Közösségi ház felületeit, ahol számos ingyenes művelődési és tanulási lehetőségre hívjuk fel a figyelmüket.
Fogadják szeretettel a rendszeres könyvajánló rovatunkat, amelyben rendszeresen felhívjuk a figyelmüket egy-egy különösen izgalmas irodalmi csemegére. Csemegézzenek velünk! Mi most is Önökkel vagyunk!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Metz Tibor: Mantrák (1994)

A verseskötet előszavában olvashatjuk életrajzát:

„Metz Tibor 1967. augusztus 27-én született Budapesten. Az általános iskolát lakóhelyén, Gyálon végezte, első versi is itt jelentek meg, az iskolaújságban. A gimnáziumot Ócsán kezdte el, de nem fejezte be. Tizenhét éves, amikor az ELTE-n megjelenő Egyetemi Lapok verseket közöl tőle. A sorkatonai szolgálat után egy ideig, mint ahogy korábban is, bevonulása előtt, könyvesbolti eladóként dolgozik. Később ez a biztos állása megszűnik, és Tibor sokféle munkakört kipróbál. Az irodalommal, mellyel még tizenévesen eljegyezte magát, egy pillanatra sem szakad meg a kapcsolata: könyvtárakba jár, autodidakta módon képezi magát, és keresi a hasonló érdeklődésűek társaságát.”