Az erő velünk van tábor

     

Augusztus 3 és 7 között. A tábort 7-12 éves gyerekeknek ajánljuk.
 
Várjuk azon gyermekek jelentkezését, akik szeretik a zenét, a meséket, és szeretnek kedves, nyugodt közösségben lenni, mindamellett a sport is fontos szerepet játszik az életében.
 
A táborvezető a mindennapokban környezetvédelmet, irodalmat és angol nyelvet tanít gyermekeknek, emellett pedig gyakorlott capoeirás is. Ezzel a különleges kombinációval a tábor ideje alatt felpörgetjük a fizikumot, lecsendesítjük az elmét, sokat játszunk, meséket élünk át és tanulunk a környezetről, akár angolul is.
A program záró napján a gyerekek kiránduláson is részt vesznek, ahol az erdőt járva, játszva tanulnak a környezet értékeiről és azok megóvásáról.
A capoeira Brazíliából származó sport táncos, akrobatikus, zenés elemekkel, mind a fizikai kondit, mind a lelki-szellemi fejlődést szolgálja a zene, a ritmus, a koncentrálást, a kitartást erősíti.
 
A tábor ára magában foglal 3 étkezést, a táborozás valamennyi eszközét, kellékét. Az ár 25.000 Ft/fő. A szervezők testvér jelentkezés esetén 10 százalék kedvezményt biztosítanak. 
Ha gyermeke két vagy több táborba is jelentkezik további kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezési lap ITT ÉRHETŐ EL.
 
Infó és jelentkezés: 70-4572053, vagy a 29-541-641-es telefonszámon!