Bodnár Vivien - Törődj velem!

     
Az önálló irodalmi est témája az elmúlhatatlan, az örökké aktuális vágyódás, békében, háborúban vagy akár járvány idején is: a SZERELEM.
Életünk legfontosabb része, hogy szerethessünk és  minket is szeressenek. Minden ember szeretné megtalálni a társát, a másik felét, kapcsolatokra vágyunk. Ezeket az érzéseket szeretné átadni a költők nyelvén és a zene megérintő szépségével.

Segítségül hívja ezt a két művészeti ágat ahhoz, hogy az emberek átérezzék az érzelmek szükségességét, vágyjanak a boldog beteljesülésre. Az összeállított műsort hallva, reméli, elgondolkodtatja az embereket, arról, hogyan közeledjünk egymás felé, hogyan törekedjünk jó emberekké válni. Ahogyan az egyik előadott dalában elhangzik ez a gondolat: „Jó lenne jónak lenni jók között, de az angyalok szárnya elolvad a máglyák fölött”.  Hiszen a szeretet és a jóság a két legfontosabb fogalom a földi halandók életében.

Többek között Juhász Gyula, Szép Ernő, Gábor Andor verseiből,  megzenésített verseiből áll össze a válogatás. Vivien számára nagyon kedves dalok lesznek még hallhatóak, melyek a „Magadat vállalni kell!” című szólóalbumomon találhatóak. Koltay Gergely és Szűts István kiváló alkotásai.

Időpont: 2020. augusztus 14., péntek 18 óra
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a szervezes@gyalikozhaz.hu e-mail címen lehetséges.


Az előadás a „Köszönjük, Magyarország!” program keretében valósul meg.