Gyál szakácskönyve - receptgyűjtés

     
GYÁL SZAKÁCSKÖNYVE - KÜLDJÖN RECEPTET!
 
Városunk - amelynek lakói az elmúlt évtizedekben a Kárpát-medence sok tájáról költöztek ide - jövőre ünnepli 25. évfordulóját. Ez alkalomból a Közösségi Ház szeretne összegyűjteni legalább 25, legfeljebb 250 különleges családi ételreceptet, amelyek az ünnepi évben bekerülnének "Gyál Város Különleges Szakácskönyvébe".
 
Terveink szerint a kiválasztott ételeket meg is főznénk és meg is lehetne kóstolni azokat a város asztalánál. Kérjük önöket, lapozzák fel a dédanyák, nagyanyák szakácskönyveit, vagy írják le nekünk féltve őrzött családi ételeik titkait. Lehet az leves, főétel, édesség, bármi, csak finom legyen.
 
Küldjék be nekünk a receptet, nevükkel a szervezes@gyalikozhaz.hu címre, vagy hozzák be személyesen a Közösségi Házba. A receptek személyesen behozhatók hétfő-péntek 8-18 óra, szombaton 9-13 óra között.
Azt szeretnénk, ha a város szakácskönyve megmutatná azt az étel-sokszínűséget, amit a városban élők tudnak, magukkal hoztak. Segítsen nekünk a városi szakácskönyv elkészítésében, hogy aztán jó étvággyal is közel kerüljünk a szomszédhoz.
 
A recepteket a Közösségi Ház megjelenteti a honlapján, közösségi médiafelületein és tervezi a szakácskönyv megjelentetését is.
Számítunk Önre Kérjük ossza meg ezt a hírt, hogy minden gyáli konyhába eljusson a hír.
 
Köszönjük!
Bretus Imre
a Közösségi Ház igazgatója

 
Képek forrása: pexels.com